Церемонията в деня на любовта и виното предизвика трепет и нетърпение сред

...
Церемонията в деня на любовта и виното предизвика трепет и нетърпение сред
Коментари Харесай

След 25 години съвместен живот: Три двойки от Несебър подновиха брачните си клетви

Церемонията в деня на любовта и виното предизвика боязън и неспокойствие измежду разчувстваните като в първия ден от брака им фамилии

На гала в Старото кметство на Несебър три двойки възобновиха брачните си клетви след 25 години взаимен живот. Събитието, което се организира за трета поредна година под патронажа на кмета Николай Димитров, е проведено от Община Несебър в израз на почитта на локалната общественост към фамилиите, сключили цивилен брак преди четвърт век.

И тази година церемонията, която е част от програмата за Празника на любовта и виното, провокира боязън и неспокойствие измежду разчувстваните като в първия ден от брака им двойки, жадуващи още веднъж да кажат заветното „ Да “.

В знак на почитание към дълголетието на брачната връзка, съхранено от всяка една от двойките, кметът Димитров връчи на фамилиите почетни плакети и им пожела да не престават да живеят в любов, доверие и единодушие.

Семейството е в основата на здравото обществото. То възпитава най-важните полезности - реципрочност, почитание, поддръжка . “– сподели Николай Димитров и пожела на фамилиите здраве, дълъг взаимен живот и благополучие.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР